isn't it ???

isn't it ???

1.11.06

Τίνος είναι ρε γυναίκα το παιδί????

Η κυρία της απελπισίας, αποφάσισε να καταρρίψει το μύθο , πως σε κάθε άντρα αντιστοιχούν 3 γυναίκες και να καθιερώσει άλλον δικό της. Σε κάθε γυναίκα παντρεμένη αντιστοιχούν 10 άντρες το μήνα!!!!. Αναλογικά με τον αντρικό πληθυσμό της Ελλάδας δεν μένουν και πολλοί που δεν έχουν «γνωρίσει « την εν λόγω κυρία. Το βάζω κυρίως για τον αντρικό πληθυσμό του μπλογκ. Κοιτάξτε το συνοδευτικό κείμενο καλά. Αν σας θυμίζει κάτι ...ίσως να γίνετε πατέρας σε 7 μήνες. Άντε βρε με το καλό και στα δικά μας....

ΥΓ. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα μου ήρθε με μέιλ. Δεν γνωρίζω το μέσον που το δημοσίευσε αρχικά και γιαυτό δεν γράφω την πηγή.

7 σχόλια:

ONOMATODOSIA είπε...

krima o an8rwpos. alla ki auth !!!

So_Far είπε...

Ti na pw... yparxoun kai kati gynaikes allo pragma. Ekeino pou mou kanei entypwsh einai oti mallon synousiazetai xwris profylaktiko. Apisteyto! De fovatai?

srm1033 είπε...

Καλημέρα, χαιρομαι που η "περίπτωση" προκάλεσε και σε εσάς τα ίδια συναισθήματα.( κρατάω και μια επιφύλαξη για την αλήθεια του δημοσιεύματος,μπορεί να είναι και μαϊμού). Αυτό που με φρικάρει περισσότερο, αν είναι αληθινό, είναι οτι αυτή η γυναίκα θα γίνει μητέρα(!).

ονειροπόλος πάνθηρ... είπε...

Σας βρίσκω όλους και όλες οπισθοδρομικούς/ές......και ζηλόφθονους/νες.....υποκριτές και με ασεβή αισθήματα προς την υπογεννητικότητα αυτής της χώρας!!!

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφοι/σες, τι να πω εγώ εδώ, ένας δηλωμένος οπαδός του ελεύθερου έρωτα; Νοιώθω την ανάγκη να υπερασπιστώ την φλογερή γυναίκα και να δηλώσω ότι αν την είχα γνωρίσει πριν κάμποσα χρόνια μπορεί και να της είχα κάνει πρόταση (συμβίωσης, όχι γάμου γιατί δεν πιστεύω σ' αυτόν τον θεσμό). Και να γιατί: Είναι ελεύθερη, ερωτική, τολμηρή και γεναία. Είδατε, δεν διστάζει να κρατήσει το παιδί κι αν ο σύζυγος είχε κατανόηση σίγουρα θα του ομολογούσε και την εξωσυζυγική προέλευση! Το μόνο που θα της συνιστούσα είναι να προσέχει μην βρεθεί να πάσχει από AIDS! Άραγε γιατί την καρφώνετε; Ειδικά εσείς οι αρσενικοί, που ευχαρίστως θα κάνατε μιά τέτοια ζωή, αν σας καθόταν! Κι εσείς, οι κυρίες, προσπαθείστε να δείτε το σεξ έξω από τα ηθικοπλαστικά εκκλησιαστικά πρότυπα! Ακόμη κι αν πιστεύευετε σε κάποια θρησκεία, το σεξ είναι λειτουργία που δημιούργησε, αν υπάρχει, ο θεός σας. Και την ευχαρίστηση που πηγάζει απ' αυτό ο ίδιος την τοποθέτησε. Γιατί το θεωρείτε ντροπή όταν γίνεται ελεύθερα; Γιατί το μπερδεύετε με το συναίσθημα και άλλα συναισθηματικά στερεότυπα;

srm1033 είπε...

Βρε heliotypon πρωί πρωί Σαββατιάτικα και δεν έχω πιει ακόμα τον πρώτο καφέ με βάζεις να υπερασπιστώ τη ράτσα μου. Καταρχήν είσαι φάουλ σε πολλά απο αυτά που γράφεις. Παρουσιάζεις εμάς ως πουριτανές και ανοργασμικές θεούσες ενώ η λεγάμενη παίρνει τα εύσημα. Ως γυναίκα να σου απαντήσω πως το αντιλαμβάνομαι εγώ το πράγμα....
Το πιο εύκολο πράγμα για μια γυναίκα είναι να κάνει σεξ. Με όποιον θέλει , όπου θέλει και όσες φορές θέλει. Όπως κι αν είναι αυτή η γυναίκα. Και αυτό που λέω ισχύει για όλες τις γυναίκες, άλλωστε όλες τα ίδια χαρακτηριστικά έχουν. Το πως χρησιμοποιεί η κάθε μια το σώμα της όμως έχει να κάνει και με άλλα πράγματα. Κυρίως με τα θέλω της. Και εκεί αρχίζουν τα δύσκολα. Γιατί αν η γυναίκα σέβεται τον εαυτό της φροντίζει γιαυτόν με τον καλύτερο τρόπο. Φροντίζει να δώσει τον εαυτό της και το σώμα της σε κάποιον ή κάποιους που θα την κάνουν να νιώσει Θεά ακόμα και αν δεν είναι ,όχι σκεύος ηδονής. "Είναι ελεύθερη, ερωτική, τολμηρή και γενναία", λές για την παραπάνω. Όχι καλέ μου , για μένα είναι εντελώς σκλαβωμένη , άτολμη , καταπιεσμένη και χαμένη. Δεν έχει αισθήματα δηλαδή είναι εντελώς ανίκανη. Το σώμα της μπορεί να δουλεύει, αλλά μόνο αυτό δουλεύει πάνω της.
"Ειδικά εσείς οι αρσενικοί, που ευχαρίστως θα κάνατε μιά τέτοια ζωή, αν σας καθόταν!" γράφεις και αν και δεν είμαι αρσενικός ρωτάω και ποιος τους εμποδίζει να μην κάνουν? Αν δεν το κάνουν δεν σημαίνει απαραίτητα πως δεν τους κάθεται μπορεί να σημαίνει και πως δεν θέλουν.

Όσο για τα υπόλοιπα που μπλέκει θρησκείες και ντροπές , εκεί κι αν έχεις ξεφύγει εντελώς. Που ξέρεις εσύ πως είναι οι κάθε μια στο κρεβάτι της? Επειδή δεν κυκλοφορούμε δηλαδή στο Σύνταγμα με μια Ταμπέλα στο στήθος που γράφει "γαμήστε με" συμπεραίνεις πως είμαστε καταπιεσμένες, σεμνότυφες και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Θα στο πω πολύ απλά. Κάνουμε επιλογές και θέλουμε τα καλύτερα. Το καλό είναι αλήθεια ...σπανίζει . Αλλά στην τελική έχει να κάνει και με αυτό που προσφέρεις.


ΥΓ: δεν συζητώ πως αν σου την έπεφτε η παραπάνω γκόμενα κατα πάσα βεβαιότητα θα έλεγες "έλα μωρέ την πουτάνα..."

dimitris είπε...

και τι ειναι το παιδι ? Τυχαιο γεγονος?
===
αν και νομιζω οτι το δημοσιευμα ειναι ψευτικο φανταζομαι οτι μπορει και να συμβει και αληθινα ( Εξάλου τι ειναι το ψευτικο μια στιγμη της αληθειας ειναι )
===
heliotypon => Γενικα παντως καλο ειναι να ξαναδιαβασουμε ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΦΥΛΛΟ της Σιμον ντε Μπωβουαρ ΕΙΔΙΚΑ εμεις οι "αντρες"