isn't it ???

isn't it ???

22.9.13

Love is not....


Αγάπη είναι… χμμ ναι. Βαρετό…Έχουν γραφτεί άλλωστε εκατομμύρια  λέξεις για αυτό. Εγώ θα σου πώ κάτι άλλο. Όχι τι είναι αγάπη, αλλά τι ΔΕΝ είναι. Έχει περισσότερο ενδιαφέρον γιατί και το κόστος του μισαντερστάντινγκ είναι μεγάλο.
Και το έχω το θεματάκι. Το κρατάω γερά. Άκου που σου λέω, γράφω και βιβλίο άμα θέλεις όχι απλά ένα στάτους.
Αγάπη καλέ μου, δεν είναι να προσπαθείς να κάνεις τον άλλο όπως εσύ φαντάζεσαι ότι θα σου ταίριαζε καλύτερα. Τον γνώρισες με μια προσωπικότητα δική του, προφανώς πέρα από έναν ωραίο κώλο ή δυο βυζιά είχε και κάτι άλλο που σε οδήγησε να περάσεις και δεύτερη και τρίτη και ….νιοστη μέρα μαζί της και νύχτα. Έτσι δεν είναι?
Αγάπη δεν είναι να θυμάσαι τι δίνεις. Δίνεις και ξεχνάς. Μοιράζεσαι. Αν κρατάς τεφτέρι είναι συναλλαγή. Εμπορική καθαρά.
Αγάπη δεν είναι να ισοπεδώνεις τον άλλο. Ακόμα και αν έχει κάνει κάτι κατακριτέο φροντίζεις να το καταλάβει χωρίς να τον διαλύσεις.
Αγάπη δεν είναι να πετάς χολή όταν και όποτε σου έρχεται. Ποτέ για την ακρίβεια. Και αν γίνει πάνω σε μεγάλα νεύρα , υπάρχει και άλλη μια πολύ δύσκολη λεξούλα που λέγεται συγνώμη. Καλό θα ήταν βέβαια να μην χρειαστεί να φτάσεις εκεί.
Αγάπη δεν είναι να χρειάζεται ο άνθρωπος απέναντι να λέει πολλά. Πρέπει να καταλαβαίνεις τα μάτια, το σπάσιμο της φωνής, τον κόμπο στον λαιμό που προσπαθεί να καταπιεί.
Αγάπη δεν είναι να θέλεις να βλέπεις τον άλλον να κλαίει για σένα. Αν θές όπως και δήποτε να χύσει δάκρυα για σένα κάνε να είναι από χαρά και μόνο. Αυτό λέγεται και μαγκιά.
Αγάπη δεν είναι να λείπεις όταν σε έχει ανάγκη , ακόμα και αν ισχυρίζεται το αντίθετο.
Αγάπη δεν είναι να τρώγεσαι συνεχώς με τα ρούχα σου για καυγά
Αγάπη δεν είναι να ψάχνεις συνεχώς να βρεις κάτι να τον πικάρεις
Αγάπη δεν είναι να χαλάς όλες τις ωραίες στιγμές που είστε μαζί χωρίς λόγο
Αγάπη δεν είναι να σκέφτεσαι πρώτα πάντα τον εαυτό σου…
Αγάπη δεν είναι να μην σέβεσαι τις φοβίες και ανασφάλειές του…
Αγάπη δεν είναι να τον υπονομεύεις και να κατακρίνεις όλες τις επιλογές του. Και συ επιλογή του είσαι, ξέχασες?
Αγάπη δεν είναι να μην ξέρεις τι θέλει από εσένα
Αγάπη δεν είναι να ζητάς συνέχεια
Αγάπη δεν είναι να μην θέλεις να έχει κανέναν άλλο δίπλα του , οικογένεια, φίλους παρά να γίνει ο δορυφόρος σου. Γιατί αν αρχίσει και σε ζαλίζει αυτή η περιστροφή , τότε θα καταλήξει μετεωρίτης σε ελεύθερη πτώση.
Αγάπη δεν είναι να του κρύβεις τα θέλω σου και μετά να τον καταδικάζεις επειδή δεν τα βρήκε.
Αγάπη δεν είναι να ξεστομίζεις λόγια που δεν μπορείς να τα πάρεις πίσω
Αγάπη δεν είναι να μην την σέβεσαι.
Αγάπη δεν είναι να μην πονάς βαθιά με ότι πονάει και αυτή.
Αγάπη δεν είναι να μην την ακούς όταν σου μιλάει, ακόμα και όταν είναι ψίθυρος οι σκέψεις της
Αγάπη δεν είναι πολλά ακόμα, αλλά ποτέ δεν θα τα μάθεις από εμένα. Θα τα μάθεις από τις στιγμές που θα ζήσεις στο μέλλον. Αλλά πρόσεχε βρίσκεσαι σε λάθος δρόμο. Αν δεν αρχίσεις να σβήνεις την παραπάνω λίστα αλλά αντιθέτως την μεγαλώνεις τότες πραγματικά δεν θα μάθεις ποτέ το καλύτερο. Τι ΕΙΝΑΙ αγάπη. Και είναι κάτι πολύ διαφορετικό, απλό και όμορφο από αυτό που έχεις στο μυαλό σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: